دبیر علمی جشنواره شعر دفاع مقدس استان همدان با بیان اینکه در این دوره از جشنواره ۴۰۳ اثر برای شرکت در جشنواره از سراسر استان به دبیرخانه ارسال شد گفت: کمیت آثار ارسالی چشمگیر بود اما کیفیت نیاز به تلاش بیشتر دارد.
به گزارش پایگاه خبری روایتپرس، مسعود طاهریعضد ظهر امروز در آیین تجلیل از سیزدهمین جشنواره ادبی داستان یوسف و بیست و سومین جشنواره شعر دفاع مقدس در سالن جلسات باغموزه دفاع مقدس اظهار کرد: برگزاری هرساله جشنواره شعر دفاع مقدس نشان از این واقعیت دارد که هم همت متولیان فرهنگی و هم وفاق جمعی مردم و علاقمندان به این حوزه روزافزون است.
وی با بیان اینکه در این دوره از جشنواره ۴۰۳ اثر شعر برای شرکت در جشنواره از نقاط مختلف استان همدان به دبیرخانه ارسال شد افزود: شعر دفاع مقدس جوهر اصلی قلم شاعران متعهد این مرز و بوم است و روزبه روز مجد و عزت آن بین اهالی ادبیات ارتقا مییابد.
دبیر علمی جشنواره شعر دفاع مقدس استان همدان در ادامه خاطرنشان کرد: کمیت آثار ارسالی چشمگیر بود اما کیفیت نیاز به تلاش بیشتر دارد از این رو به شاعران عرصه ادبیات دفاع مقدس توصیه میکنم مطالعه تولیدات و آثار مبتنی بر تاریخ شفاهی، رمانها و داستانهای قهرمانان دفاع مقدس و جبهه اسلام، را مد نظر داشته باشند.
وی يادآور شد: این مراجع ذیقدر به عنوان خوراک معنوی و اندیشهساز بین نسل جوان و بزرگسال و کودکان و نوجوانان نقش بیبدیلی دارند. طاهریعضد متذکر شد: کسانی که میخواهند در راه ادبیات پایداری قلمی تاثیرگذار داشته باشند کماکان مطالعه آثار فاخر در مد نظر قرار دهند.
وی با بیان اینکه اگر متولیان امر فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی نیز به دنبال کیفیت بهتر از لحاظ فنی هستند باید به زبان هنر توجه کنند ادامه داد: باید هنرمندان، پیشکسوتان و جوانان موفق در این زمینه را مورد تفقد و دلجویی قرار داد و به عنوان مربی، دبیر و مدیر بخشهای آفرینش هنری از آنها استفاده کرد.
دبیر علمی جشنواره شعر دفاع مقدس استان همدان در خصوص بخش ویژه جشنواره اضافه کرد: این قسمت مزین به نام مبارک مادر انقلاب اسلامی یعنی خواهر دباغ و نقش زنان مجاهد در راه اعتلا و عزت اسلام است که برگ زرینی دیگری در توفیق این جشنواره داشت و آثار فاخری در این زمینه به دست رسید.
در ادامه از برگزیدگان جشنوارههای ادبی یوسف و شعر دفاع مقدس تجلیل به عمل آمد، در حوزه جشنواره ادبی یوسف (داستان کوتاه)، به ترتیب مریم کوثریهنرمند رتبه اول، حسنا سراجچی رتبه دوم و زینب ترکمان رتبه سوم را در مرحله استانی کسب کردند.
همچنین الهام شهابی، زهرا حشمتافخم و فرید احمدی شایسته تقدیر معرفی شدند.
در حوزه شعر دفاع مقدس و مقاومت نیز کمال امرایی رتبه اول، محمد سینا برنده رتبه دوم و مریم کرمی رتبه سوم استانی را کسب کردند و تقدیر شدند.
گفتنی است، در این مراسم از نویسندگان برگزیده در بیست و دومین کتاب سال دفاع مقدس، محسن صیفی کار نویسنده کتاب «آن شش ماه» و لیلا گودرزیانفرد نویسنده کتاب «غوره غوره عسل زنبوره» تقدیر به عمل آمد.