معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان از برنامه توسعه تعاونیهای مسکن در این مجموعه خبر داد و گفت: راهاندازی سامانه «رفاهیار»، گام مهمی در راستای ارتقای معیشت و کرامت نیروی انسانی دانشگاه است.
به گزارش پایگاه خبری روایتپرس، حسین عرفانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در دانشگاه علوم پزشکی، به ابعاد مختلف اجرای سیاستهای جدید رفاهی وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی همدان اشاره کرد و افزود: سیاستهای جدید رفاهی وزارت بهداشت، بیانگر تحول رویکردی مهم در حوزه مدیریت سرمایه انسانی است و ما در دانشگاه علوم پزشکی معتقدیم «کرامت نیروی انسانی» باید در رأس سیاستگذاریها قرار گیرد.
وی بیان کرد: بخشنامه اخیر وزارت بهداشت، نهتنها حاوی نگاه انسانی و اخلاقمدارانه است، بلکه از پشتیبانی کارشناسی و قانونی نیز برخوردار است که این موضوع، اجرای آن را ممکن و اثربخشتر میکند.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: این رویکرد فرصتی طلایی برای جبران بخشی از فشارهای معیشتی وارد بر کارکنان، بهویژه نیروهای شرکتی و قراردادی است؛ ضمن آنکه ما در دانشگاه، با ۱۵ هزار نیروی فعال و حدود ۶ هزار بازنشسته، مسئولیت سنگینی در حفظ و ارتقای این سرمایه انسانی بر دوش داریم.
وی تاکید کرد: معتقدیم تنها در سایه احساس رضایت، تعلقخاطر و امنیت شغلی است که میتوان از این سرمایه عظیم، بهترین بهرهبرداری را برای ارتقای سلامت جامعه داشت.
عرفانی با تأکید بر اینکه اولویت ما پرداخت معوقات و حمایت هدفمند از گروههای آسیبپذیر مانند نیروهای شرکتی و قراردادی است گفت: از بهمنماه ۱۴۰۳، پرداخت ماهانه کمکهزینههای رفاهی به این گروهها آغاز شد و از ابتدای امسال پرداخت مستمر و منظم آن از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه ادامه دارد؛ اقدامی که تاکنون در کشور بیسابقه بوده است.
وی یادآور شد: احصاء و تسویه معوقات گذشته بهویژه در حوزه حقوق، مزایا، کارانه و اضافهکار بهعنوان یک مطالبه مهم کارکنان نیز بهصورت ویژه در دستور کار ما قرار گرفته است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان خاطرنشان کرد: توسعه تعاونیهای مسکن، برنامهریزی برای حمایتهای معیشتی و راهاندازی سامانههای الکترونیک نظیر «رفاهیار» از جمله محورهای اجرایی مهم ماست.
وی با اشاره به اینکه استفاده از منابع بند ج تبصره ۴ قانون بودجه، یکی از کلیدیترین ابزارهای ما برای تسویه معوقات حقوقی و رفاهی کارکنان است گفت: از ابتدای سال، با تشکیل کارگروه ویژه در حوزه توسعه، مستندات مربوط به معوقات را تهیه و در سامانه «بوم» وزارت بهداشت بارگذاری کردیم؛ هماهنگیهای لازم با معاونت توسعه وزارت بهداشت و خزانهداری کشور انجام شده و منتظریم تا با تخصیص این منابع، بخش بزرگی از مطالبات معوق همکاران پرداخت شود.
عرفانی یادآور شد: این موضوع از دو جهت حائز اهمیت بوده، اول، احقاق حقوق قانونی همکاران و دوم، ایجاد رضایتمندی، ثبات روانی و ارتقای روحیه کاری در مجموعه دانشگاه است.
وی در پاسخ به اینکه به منظور ارتقای بیمه تکمیلی و کاهش هزینههای درمان همکاران، چه اقداماتی در دست اجراست؟ افزود: یکی از دغدغههای اساسی کارکنان، هزینههای درمانی بالا بهویژه در حوزه دارو و خدمات تخصصی است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: با همکاری سایر دانشگاههای استان، در حال طراحی الگوی جدیدی از بیمه تکمیلی هستیم که پوشش گستردهتری داشته باشد و سهم پرداختی کارکنان در آن کاهش یابد.
وی تأکید کرد: در همین راستا، با چند شرکت بیمهگر مذاکره کردهایم و قرار است خدماتی شامل افزایش سقف پوشش دارویی، درمانهای خاص، خدمات دندانپزشکی و پاراکلینیک را در قالب تفاهمنامهای جامع ارائه دهیم و همچنین میز پاسخگویی بیمه تکمیلی در دانشگاه فعال شده تا فرآیند رسیدگی به شکایات و سؤالات بیمهای کارکنان تسهیل شود.
#بیمه
#علوم_پزشکی_همدان
#تعاونی_مسکن